2021.01.25., hétfő , Pál

Hírek

2020. november 27. péntek • 13:12

Ultrahangos kullancsriasztó a magyar innováció

Idén először magyar nyertese is van a brit LUXlife Magazine éves díjátadójának: a ProtectOne Tickless márkájú ultrahangos kullancsriasztója nyerte a Parent & Baby Awards kategóriát a leginnovatívabb biztonságos kullancsriasztó gyerekek és babák számára díjat – tájékoztatta az Indexet a gyártó.

A negyedévente megjelenő online luxuséletmód-magazin magas minőségű szolgáltatásokat mutat be, legyen szó éttermekről, autókról, szépségiparról, ékszerekről vagy gyermeknevelésről. A díjat odaítélők a jelölteket olyan szempontok szerint vizsgálják, mint az adott szakterületen bizonyított széles körű tapasztalat, az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása, magas ügyfél-elégedettség és elkötelezettség a minőség, illetve az innováció iránt - írja az index.hu.

fotó: pixabay.com

A LUXlife Parent & Baby Awards díjat 2018-ban alapították, az idei nyerteseket a világ minden tájáról – Nagy-Britanniától Svédországon át Katarig – hirdették ki. A díjazottak között találhatók babatermékek, illetve orvosi szolgáltatások is. A magyar startup vállalkozás, a ProtectOne Tickless az idei második rangos elismerést kapja a BigSee termékdizájn díj elnyerése után.

Ahogy közleményükben fogalmaznak, a klímaváltozással együtt járó hőmérséklet-emelkedés miatt már nemcsak tavasszal és ősszel, hanem télen is óvakodni kell a kullancsoktól, hazánk ráadásul a különösen fertőzött országok közé tartozik Európában. Korábban a védekezésben a leginkább bevált módszer egyértelműen a vegyszeres készítmények alkalmazása volt. Közéjük tartoznak az aeroszolok mellett a tabletták és kisállatok esetében a nyakörvek és az úgynevezett spot-on termékek.

Az utóbbi idők egyik legkiemelkedőbb innovációja az ultrahangos kullancsriasztók kifejlesztése, amelyek természetesen, vegyszermentesen, közel 94 százalékos hatékonysággal veszik fel a harcot a paraziták ellen.

agrotrend.hu / index.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.