2022.07.07., csütörtök , Apollónia

Hírek

2019. október 04. péntek • 16:10

Véget ért az EuroChem Group és a Fertilia csoport együttműködése

Az EuroChem első sorban saját gyártású termékeire kíván koncentrálni.

Tisztelt Partnerünk!

2019.09.30-án, 3 év után véget ért az EuroChem Group és a Fertilia csoport együttműködése. A Fertilia csoport termék licenszeinek tulajdonosa írásos nyilatkozata alapján a Fertilia az enyingi telepén nem folytatja tovább tevékenységét. A licensz alá tartozó termékek még korlátozott mennyiségben elérhetők az EuroChemnél.

Az EuroChem első sorban saját gyártású termékeire kíván koncentrálni, úgymint a prémium minőségű komplex termékcsaládunkra, a NITROPHOSKA-ra, a kontrollált nitrogén feltáródású ENTEC és UTEC termékcsaládokra, valamit a hagyományos nitrogén (MAS, granulált és prillezett Karbamid), foszfor (MAP, DAP) és kálium (60%-os kálisó) műtrágyákra.

Az eddig használt centralizált raktár helyett Magyarországon több bérelt raktárból, valamint kereskedő partnereink raktáraiból fogjuk ellátni partnereinket.

Ezzel egy időben irodánk új helyre költözött, melynek címe: 8000, Székesfehérvár, Ady Endre utca 21/A. Telefonos és e-mail elérhetőségeink változatlanok maradtak.

Biztosak vagyunk benne, hogy dinamikus fejlődésünk ezzel a lépéssel újabb lendületet kapott és még jobban tudjuk partnereink és a piac igényeit kielégíteni. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozhatunk az Agrárszektor konferencián, vagy képviselőnk személyes látogatása alkalmával.

 Székesfehérvár, 2019.10.01.

Balássy Ákos
cégvezető

agrotrend.hu / EuroChem

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.