2019.08.20., kedd , István

Hírek

2019. január 07. hétfő • 13:46

Már csak egy napig szavazhat kedvenc agráremberére!

A január 20-ig tartó online szavazás győztese Az Év Agrárembere kitüntető díj Közönségdíjának büszke tulajdonosa lesz.

Idén immár ötödik alkalommal került kiírásra Az Év Agrárembere kitüntető díj, melynek fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter, a zsűri elnöke pedig Prof. Dr. Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatója.


<< Kattintson IDE és szavazzon a Közönségdíjasra! >>

- A jelöltek egyre jobban ki tudják domborítani, hogy mit jelent a társadalmi szerepvállalás, és figyelnek is rá - mutatott rá Mátrai Zoltán címzetes egyetemi docens, a díj főszervezője. - Van olyan gazdálkodó, aki már tudatosan készül a megmérettetésre - tette hozzá.


A képen balról jobbra: Mátrai Zoltán, Nagy István és Gyuricza Csaba - fotó: agrotrend.hu

A zsűri által kiválasztott döntősökről kisfilm is készült, amiből életük, környezetük, munkájuk is jobban megismerhető. A 80 fős szakmai zsűri ezeket a videókat is figyelembe véve hoz döntést.

A döntősökről készült bemutatkozó filmeket IDE kattintva tekinthetik meg!

Az Év Agrárembere kitüntető díj kategóriagyőzteseinek és fődíjasának neve a február 2-ai, nagyszabású gálán derül majd ki, Egerben.

A közönségdíjasra a voksokat Az Év Agrárembere kitüntető díj facebook-oldalán 2019. január 5. és 20. között adhatják le a döntőbe jutottakra, a győztest ugyancsak a februári gálán hirdetik ki.

A címre 10 kategóriában – Agrárgépészet, Agrárinnováció, Állattenyésztés, Feldolgozó-élelmiszeripar, Fenntartható gazdálkodás, Fiatal gazda, Jövő agrárszakembere, Kertészet, Növénytermesztés, Növényvédelem - lehetett jelöltséget szerezni. 

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.