Hírek

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozási külföldi szakmai utat szervez a NAK

Az Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóság cseh- és lengyelországi zöldség- és gyümölcsfeldolgozási szakmai tanulmányutat szervez 2019. október 7. és 11. között.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának eltökélt szándéka, hogy a NAK élelmiszeripari tagsága számára kézzelfogható segítséget nyújtson az exporttevékenységük fejlesztése érdekében. Ennek érdekében részvételi lehetőséget kínálunk 13 tagunk számára, akiknek kisbuszos utazással szakmai tanulmányutat szervezünk – írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Külföldi feldolgozóüzem látogatását szervezi a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – fotó: pixabay.com

Az október 7-11. közötti szakmai tanulmányúton olyan modern technológiát alkalmazó feldolgozóüzemeket látogatunk meg Cseh- és Lengyelországban, amelyek elsősorban hagyma-, leveszöldség- és burgonyafeldolgozási, valamint alma-, illetve bogyósgyümölcs-feldolgozási jó gyakorlatokat mutatnak be.

Emellett közvetlen találkozási lehetőséget biztosítunk a cseh, valamint a lengyel agrárkamara képviselőivel való találkozásra.

Az útra elsősorban zöldség- és gyümölcs-feldolgozó tagjainkat várjuk, akik a program során látott technológiákat, és jó gyakorlatokat hazaérkezve alkalmazni tudják tevékenységük során. Tolmácsolást tudunk biztosítani.

A programon való részvételt, az étkezések kivételével, cégenként egy főnek a NAK finanszírozza, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött! A programon maximum 13 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.

Az utazás feltételei, a meghívó és programterv itt, a regisztrációs felület itt érhető el.

Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Racskó Tamás élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a racsko.tamas@nak.hu e-mail-címen.

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=13 crop=no ]
Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=14 crop=no ]

Facebook