Hírek

Megnyílt az egységes kérelem elektronikus kitöltő felülete a vidékfejlesztési hivatal honlapján

Megnyílt hétfőn a gazdálkodók számára az egységes kérelem elektronikus kitöltő felülete a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) honlapján – közölte a hivatal hétfőn.

A közlemény szerint az előző évhez képest öt új jogcím került az egységes kérelem hatálya alá. A gazdálkodóknak az egységes kérelem keretein belül nyílik lehetőségük a területhez valamint a kérődző szerkezetátalakítás jogcímhez kapcsolódó támogatási jogcímek igénylésére.

    
Az MVH azt írta: jelenleg az egységes kérelmek kitöltésére és mentésére van mód. Az egységes kérelmek benyújtására kizárólag a vonatkozó vidékfejlesztési miniszteri rendelet hatályba lépése, és az ahhoz kapcsolódó MVH közlemény kihirdetése után lesz lehetőség.


    
A kérelmeket csak ügyfélkapun keresztül történő belépés után lehet kitölteni. Azon ügyfelek, akik nem rendelkeznek saját ügyfélkapus regisztrációval, meghatalmazott vagy technikai közreműködő (falugazdász vagy agrár
kamarai tanácsadó) segítségével tölthetik ki kérelmeiket.


    
Az MVH idén is biztosítja a tavaly megkezdett minőségi monitoring szolgáltatást, amely segíti a technikai közreműködők, és természetesen az ügyfelek kérelembenyújtással összefüggő feladatainak szakszerű, határidőre történő befejezését.

Forrás: MTI

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés