Hírek

Együttműködési megállapodást írt alá a K&H és a Tej Terméktanács

A K&H és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács az eddigi eredményes partnerség folytatásáról, az együttműködési megállapodás újabb három évre szóló meghosszabbításáról döntött. A megállapodást Mélykuti Tibor, a Terméktanács elnöke és Peter Roebben, a K&H Vállalati üzletágának vezetője írta alá.

„A K&H Bank hagyományosan aktív partnere a mezőgazdasági szektornak, és erősen elkötelezett az agrárium mellett, amelyet jól mutat, hogy az ágazaton belül közel minden negyedik hitelt a K&H Bank folyósítja. Emellett kiemelt jelentőségét látjuk a szektor cégei, szervezetei közötti szakmai együttműködésnek, mert hisszük, hogy ez elengedhetetlen feltétele a hazai agrárium hosszú távú, fenntartható növekedésének” – hangsúlyozta a megállapodás aláírásakor Peter Roebben, a K&H Vállalati üzletág vezetője.

Mélykuti Tibor, a Tej Terméktanács elnöke elmondta, hogy a piaci szereplőkkel, így a K&H-val kötött partneri megállapodás is támogatást nyújt abban, hogy a szervezet előtt álló feladatokathatékonyabban lehessen megvalósítani. Ilyen például a teljes tejágazat számára minél kedvezőbb pozíció eléréseaz új Európai Uniós költségvetési ciklusban, valamint hosszú távon a feldolgozóipari háttér erősítésével a hazai élelmiszeripar erősítése. Hiszen a feldolgozott termékek mindig magasabb hozzáadott értéket képviselnek, így a cégek eredményességéhez és a nemzetgazdasági termeléshezis nagyobb mértékben tudna hozzájárulni az agrárium.

„Nemcsak finanszírozó intézménynek, hanem az agrárcégek valódi partnerének tekintjük magunkat, ami azt jelenti, hogy együtt gondolkodunk az ügyfeleinkkel, hogy a legjobb pénzügyi megoldást kínáljuk számukra. Ennek feltétele, hogy ne csak az adott céget, hanem az egész ágazat helyzetét, problémáit, feladatait mélyebben ismerjük, értsük. Ezért szoros együttműködést alakítunk ki az olyan meghatározó szakmai érdekcsoportokkal, mint az agrárágazat kezdetektől egyik legjelentősebb szervezetével, a Tej Terméktanáccsal” – hangsúlyozta Tresó István, a K&H Agrárüzletág fejlesztési főosztály vezetője.

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés