Hírek

Két új üzlettel bővült a SPAR franchise hálózata

Fejér megye két településén, Mezőfalván és Rácalmáson nyitotta meg két legújabb SPAR market üzletét a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., folytatva a 2012-ben elindított franchise hálózat bővítését. Ezzel 59-re nőtt a SPAR magánkereskedői partner egységeinek száma.

Létrehozva:

|

Mezőfalván 198 m2 eladóterű SPAR market áruház nyitotta meg a kapuit. Az üzlet tulajdonosai Pál József, Mátyásy Nándor és Schneider István, utóbbi egyben az üzlet vezetője is. A rácalmási egység 210 m2-en várja a környékbeli vásárlókat, a két tulajdonos Mátyásy Nándor és fia, Mátyásy Milán vezetésével. Mindkét áruházban megtalálható a SPAR-okban országszerte megszokott gazdag kínálat, amelyben helyet kapnak a saját márkatermékek és a kizárólag a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márkák, a helyben sütött pékáruk, a friss zöldség-gyümölcs, a csemege termékek és a SPAR saját húsüzeméből származó, előrecsomagolt húsáruk is.

Az új üzletek tulajdonosai a SPAR franchise program keretében számos előnyt élveznek, köztük a heti hatszori áruszállítást, a széles áruválasztékot, a kiterjedt marketingtámogatást, a korszerű informatikai rendszert, valamint az áruházlánc közkedvelt promócióit és a SuperShop hűségprogramot. Ugyanakkor a SPAR market üzletek a családi vállalkozások minden olyan értékével is rendelkeznek, mint például a magas színvonalú kiszolgálás, a vásárlókkal való személyes kapcsolat, vagy a vevők igényeinek ismerete. A SPAR franchise hálózat folyamatos bővülésével az országban mindenhol elérhetővé válik az áruházlánc által kínált minőségi áruválaszték és kedvező árszínvonal.

A SPAR Magyarország 2012 szeptemberében indította el együttműködési programját családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel. Az együttműködés keretében a kiskereskedők teljes önállóságukat megtartják, boltjaik választéka azonban nő, és a SPAR több szolgáltatását is élvezhetik, míg a vásárlók kedvezőbb fogyasztói árakkal találkozhatnak az üzletekben. A vállalat 2015-ös terveiben központi helyen szerepel a partnerprogram jelentős bővítése, ami a franchise üzletek számának legalább megduplázását jelenti.

(Spar)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook