2019.03.27., szerda , Hajnalka

Előrejelzések

2018. december 09. vasárnap • 10:45

A hét közepétől jön a havazás

Egyre nagyobb léptekkel megyünk bele a télbe és már nem csak a hőmérséklet mutatja ezt, hanem az érkező hóesés is.

fotó: OMSZ

December 10, Hétfő

Felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan várható eső, zápor, estétől hózáporok is lehetnek. Hajnalban a Zemplén tágabb környezetében néhol ónos eső is kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, középen és a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

December 11, Kedd

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de délelőtt akár hosszantartó felszakadozások is lehetnek. Szórványosan várható havazás, havas eső, délnyugatra felé haladva egyre inkább eső lesz a jellemző. Az északnyugati, majd a nyugatira, délnyugatira forduló szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 7 fok között alakul.

December 12, Szerda

Változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb napos időszakok várhatók. Helyenként alakulhat ki havazás, hózápor, délnyugaton, nyugaton havas eső is előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet +4 fok között alakul.

December 13, Csütörtök

Északon szakadozottabb, délen zártabb lesz a felhőzet, és elsősorban a déli megyékben alakulhat ki havazás. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6, 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +3 fok között alakul.

December 14, Péntek

Többnyire erősen felhős lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható havazás. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

December 15, Szombat

Átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, havazás, havas eső előssorban a déli megyékben lehet. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6, -1, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Árutőzsde
Nyersanyag-figyelő
Kőolaj-figyelő
Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség
Fókuszban
Jakab István: Minden törvényes eszközt be fogunk vetni a Penny ellen!

Jakab István: Minden törvényes eszközt be fogunk vetni a Penny ellen!

Március 26-án, kedden reggel 8 órától tüntetést rendeztek

Akciós hathengeres, 140 LE-s Massey Ferguson 7714 S!

Akciós hathengeres, 140 LE-s Massey Ferguson 7714 S!

6.6 literes erőforrás, egyszerű sebességváltó, hosszú tengelytáv ...

BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.