2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Előrejelzések

2021. július 18. vasárnap • 08:35

A jövő hét is meleg, fülledt és csapadékos lesz

A jövő héten már nem várható kánikula. A nappali maximumok 25-32 fok körül alakulhatnak, a gomolyfelhős időben az ország teljes területén várhatók még, záporok, zivatarok. A szél megélénkülhet, néhol viharos széllökésekre is számítani lehet.

Fotó: OMSZ

Július 19. (Hétfő)

A Dunántúl túlnyomóan napos északnyugati, nyugati harmadát leszámítva erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és több helyen várható zápor, zivatar. Élénk, nyugaton és északkeleten többfelé erős lökések kísérik az északi, északkeleti szelet, illetve zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A maximum 25 és 31 fok között alakul.

Július 20. (Kedd)

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Az ország túlnyomó részén csapadék nem lesz, de a határvidéken - nyugaton, északon és keleten egyaránt - helyenként zápor, esetleg egy-egy zivatar előfordulhat. Az északi, északnyugati szelet nagy területen kísérik élénk, néhol erős lökések. Hajnalban 13, 19, a legmelegebb délutáni órákban 25, 30 fok valószínű.

Július 21. (Szerda)

Napos időre van kilátás gomolyfelhőkkel, csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél többfelé élénk lesz. A hőmérséklet a hajnali 11, 17 fokról délutánra 24 és 29 fok közé emelkedik.

Július 22 (Csütörtök)

Gomolyfelhős, napos időre van kilátás, legfeljebb az északi, északkeleti határvidéken fordulhat elő egy-egy zápor. Az északi szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. Hajnalban 9, 16, a legmelegebb délutáni órákban 24, 29 fok valószínű.

Július 23. (Péntek)

Gomolyfelhős, napos idő várható csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 10, 17, délután 25, 30 fok között alakul.

Július 24. (Szombat)

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem várható. Mérsékelt marad a változó irányú szél. Hajnalban 10, 17, a legmelegebb délutáni órákban 27, 32 fok valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.