2020.05.28., csütörtök , Emil,Csanád

Előrejelzések

2019. augusztus 18. vasárnap • 12:00

A jövő hét már az ősz előszele

Véget ér a kánikula és kellemesebb, kicsit őszies időre kell számítanunk.

fotó: OMSZ

Augusztus 19, Hétfő

Napos idő várható, csupán északnyugaton képződhet kicsivel több gomolyfelhő. A nyugati határvidék fölé délután, este egy-egy zivatar besodródhat. A déli szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Augusztus 20, Kedd

A kevés fátyol- illetve gomolyfelhő mellett túlnyomóan napos idő lesz, csapadék nem valószínű, de Sopron térségében egy-egy zivatar nem kizárt. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de északnyugaton megélénkül az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Augusztus 21, Szerda

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. A nyugati és északi megyékben zápor, zivatar előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. Az északira, északnyugatira szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon néhol viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 25, keleten 34 fok körül alakul.

Augusztus 22, Csütörtök

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Az északi, északkeleti szél az ország keleti felében eleinte erős lesz, majd fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Augusztus 23, Péntek

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Az északi, északkeleti szél élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Augusztus 24, Szombat

A fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, szórványosan valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél helyenként megélénkül, de zivatarok környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.