2019.08.25., vasárnap , Lajos,Patrícia

Előrejelzések

2019. május 12. vasárnap • 15:30

A jövő héten állandósulhat a csapadék

A kellemes napos hétvégét erősebb csapadékhullám töri meg a jövő héten.

fotó: OMSZ

Május 13, Hétfő

A Dunántúlon és délen erősen felhős lesz az ég, északkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet, többfelé várható eső, zápor, délkeleten néhol zivatar, de az északkeleti harmadban estefelé lehet csak csapadék. A Dunántúlon az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon viharossá fokozódik, keleten megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északkeleti szél. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 9, keleten 24 fok körül valószínű.

Május 14, Kedd

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, a Dunántúlon lesz zárt a felhőzet, keleten lehetnek inkább felszakadozások. Sokfelé várható eső, zápor, keleten helyenként zivatar is lehet. Az északkeleti, északi szelet erős vagy viharos lökések kísérik, legerősebb szélre a Dunántúl nyugati részén kell számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 21 fok között alakul, keletről nyugat felé haladva lesz egyre hidegebb.

Május 15, Szerda

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, a Dunántúlon lesz zárt a felhőzet, keleten lehetnek inkább felszakadozások. Sokfelé várható eső, zápor, keleten, északkeleten helyenként zivatar is lehet. A Dunántúlon erős északi, másutt élénk északkeleti, keleti szél valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 21 fok között alakul, keletről nyugat felé haladva lesz egyre hidegebb.

Május 16, Csütörtök

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, keleten, északkeleten helyenként zivatar. Az északnyugati, nyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul, keletről nyugat felé haladva lesz egyre hidegebb.

Május 17, Péntek

Többnyire erősen vagy közepesen felhős időre számíthatunk, és több helyen valószínű eső, zápor. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Május 18, Szombat

Változóan felhős időre számíthatunk, elszórtan valószínű eső, zápor. A Délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.