2022.08.11., csütörtök , Zsuzsanna, Tiborc

Előrejelzések

2022. június 19. vasárnap • 08:54

Csapadék alig lesz, szikrázó napsütés rakásra

Erősödő a szél mellett, záporok zivatarok elvétve fordulhatnak elő. A hétfő első érkező hidegfront csapadékot nélkül, illetve nem számottevő csapadékkal vonul át felettünk. A nappali maximumok 25-35 fok között alakulnak, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 23 fok között várható.

Június 20. (hétfő)

Derült, napos idő várható, majd délután, este fátyol- és némi gomolyfelhőzet sodródik be északnyugat felől. Késő délutántól, estétől elvétve előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb eséllyel az északnyugati, nyugati megyékben. A déli, délnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, majd este északnyugatira fordul. Zivatar környezetében is lehetnek erős széllökések. Hajnalban általában 13, 20, délután 30, 35 fok valószínű.

Június 21. (kedd)

A sok fátyol- és a kevés gomolyfelhő mellett általában sok napsütésre számíthatunk. Elvétve előfordulhat zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél sok helyütt megerősödhet. A hajnali 15, 22 fokról délutánra 25 és 31 fok közé melegszik fel a levegő.

Június 22. (szerda)

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában szűrt napsütésre van kilátás. Helyenként előfordulhat záporeső, zivatar nagyobb számban a kora délutáni, esti óráktól. A déli szél néhol időnként megélénkül. Hajnalban 8, 17, délután 29, 34 fok várható.

Június 23. (csütörtök)

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható. Éjjel szórványosan, napközben már csak helyenként fordulhat elő záporeső, zivatar. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé megerősödhet, néhol viharos széllökések is lehetnek. Hajnalban általában 17, 22, délután 30, 35 fok valószínű.

Június 24. (péntek)

A gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés valószínű. Helyenként kialakulhat záporeső, zivatar. Sokfelé megerősödhet az északnyugati szél, néhol viharos széllökések is lehetnek. A hajnali 15, 20 fokról 30 és 34 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Június 25. (szombat)

Közepesen felhős idő várható. Szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél időnként megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.