2020.05.24., vasárnap , Eszter,Eliza

Előrejelzések

2019. november 10. vasárnap • 18:54

Csapadékos, változékony hét elé nézünk

Hétfőn átmenetileg csökken a felhőzet, de keddtől visszatérnek a borús napok

11.11. Hétfő
A ködfoltok délelőtt feloszlanak, és általában több órára kisüt a nap a változó felhőzet mellett, de főként északkeleten és a Dunántúl nyugati tájain tartósabban több lehet a felhő. Északkeleten délelőtt még helyenként gyenge eső, szitálás előfordulhat. A délire, délkeletire forduló szelet az Észak-Dunántúlon élénk, Sopron környékén időnként erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

11.12. Kedd
Eleinte fátyolfelhős lesz az ég, majd délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A keleti, délkeleti, az Alpokalján az északi szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

11.13. Szerda
Többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor. A Dunántúlon az északi, északnyugati, az Alföldön a déli, délkeleti szelet kísérik erős lökések, a Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 20 fok között alakul, keleten lesz az enyhébb idő.

11.14. Csütörtök
Erősen és közepesen felhős területek és időszakok egyaránt lesznek. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 18 fok között alakul - délkeleten a legmagasabb értékekkel.

11.15. Péntek
Az éjszaka képződött pára, köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás előfordulhat. A déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

11.16. Szombat
Változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 19 fok között alakul.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.