2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Előrejelzések

2021. augusztus 01. vasárnap • 08:01

Enyhe lehűlés és eső várható jövő héten

Az elmúlt hét kánikulája a jövő héten szeles, fülledt és csapadékos időjárásba csap át.

fotó: OMSZ

Augusztus 2. Hétfő

Napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Néhol záporeső kialakulhat. Sokfelé élénk lesz az északnyugati, nyugati szél. A minimum-hőmérséklet 13 és 20, a maximum-hőmérséklet 25 és 31 fok között várható.

Augusztus 3. Kedd

Nagyrészt napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként - nagyobb eséllyel nyugaton és északon, legkisebb valószínűséggel délkeleten - alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. Hajnalban 11, 17, a legmelegebb délutáni órákban 27, 32 fok várható.

Augusztus 4. Szerda

Sok magasszintű felhő mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A nyugatiasra forduló szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a csúcshőmérséklet 25 és 32 fok között valószínű.

Augusztus 5. Csütörtök

Erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többnyire csak rövid napos időszakok várhatók. Többfelé valószínű zápor, zivatar. Sokfelé élénk lesz a nyugatias szél, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21, a csúcshőmérséklet 22 és 28 fok között valószínű.

Augusztus 6. Péntek

Erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett szórványosan valószínű zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a csúcshőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.