2020.12.05., szombat , Vilma

Előrejelzések

2018. október 14. vasárnap • 13:31

Érkezik a lehűlés

A hét elején változatlanul szép időre számíthatunk, azonban a folytatás már nem lesz felhőtlen és a hőmérséklet higanyszála is alacsonyabb értékeket mutat majd.

fotó: OMSZ

Október 15, Hétfő

Alapvetően derült, csapadékmentes időre számíthatunk, csupán a nyugati országrészben növekedhet meg a fátyolfelhőzet. A délkeleti szelet napközben a Dunántúlon és a Dél-Alföldön élénk széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +8 fok között várható, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb, a magasabban fekvő tájakon, vízpartokon, illetve a belvárosi részeken pár fokkal enyhébb is lehet az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Október 16, Kedd

Napos időre számíthatunk derült vagy gyengén felhős éggel, csapadék nem várható. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között várható.

Október 17, Szerda

Napos időre számíthatunk derült vagy gyengén felhős éggel, csapadék nem várható. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Október 18, Csütörtök

Napos időre számíthatunk derült vagy gyengén felhős éggel, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között várható.

Október 19, Péntek

Nyugaton többnyire kevés lesz a felhő, a Dunától keletre változóan felhős égre számíthatunk, legfeljebb néhol lehet gyenge eső. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

Október 20, Szombat

Napos és felhősebb időszakok egyaránt lehetnek, helyenként záporeső kialakulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül, nyugaton helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű. 2018.1021 Gyengébben és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, szórványosan számíthatunk esőre, záporra. Az északi, északkeleti helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.