2020.12.05., szombat , Vilma

Előrejelzések

2018. szeptember 30. vasárnap • 11:51

Erősödő fronthatásra és lehűlésre kell számítani

A hőmérséklet a hét közepéig csökken, majd ismét javuló tendenciát mutat, azonban ez az ingadozás a frontérzékenyekre komoly hatással lehet.

fotó: OMSZ

Október 1, Hétfő

Északon és keleten felhősebb idő várható kevés, másutt változóan felhős lesz az ég több napsütéssel. Számottevő csapadék nem lesz, de főként keleten néhol gyenge eső esetleg lehet. A délkeleti, majd estétől a Dunántúlon az északira forduló szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Október 2, Kedd

Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délutántól már derült, napos idő várható. A nap első felében néhol futó zápor, gyenge eső esetleg lehet. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között alakul.

Október 3, Szerda

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Főként az északi megyékben helyenként eső, zápor előfordulhat. A nyugatias szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Október 4, Csütörtök

Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Október 5, Péntek

Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Október 6, Szombat

Jobbára gyengén felhős idő valószínű sok napsütéssel, csapadékra kicsi az esély. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.