2020.12.04., péntek , Borbála, Barbara

Előrejelzések

2018. november 04. vasárnap • 12:45

Felhővel borított hét elé nézünk

A november elején szokatlan meleget hirtelen lehűlés követi, sok felhővel, helyenként esővel.

fotó: OMSZ

November 5, Hétfő

A borult területek nagysága fokozatosan csökken, de a Nyugat-Dunántúlon, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben még délután is lehetnek alacsonyszintű felhőzettel borított vidékek. Az ország többi részén fátyolfelhők szűrik a napsütést, sőt keleten derült részek is lesznek. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél napközben az ország középső részein megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de néhol pár fokkal enyhébb is lehet a reggel1 A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul, de a tartósan rétegfelhőzettel borított helyeken kissé hűvösebb lesz.

November 6, Kedd

Az éjszaka képződő köd megszűnése után napos idő várható többnyire kevés felhővel, de főként északkeleten, keleten helyenként csak lassan oszlik fel a köd. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű, de a tartósabban ködös helyeken hidegebb lesz.

November 7, Szerda

Az éjszaka képződő köd megszűnése után napos idő várható többnyire kevés felhővel, de helyenként csak lassan oszlik fel a köd. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű, de a tartósabban ködös helyeken hidegebb lesz.

November 8, Csütörtök

Az éjszaka képződő köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között valószínű.

November 9, Péntek

Reggel ködös idő valószínű, majd változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

November 10, Szombat

Változó mennyiségű és vastagságú felhőzet várható, főként reggel ködfoltokkal. Néhol északon jelentéktelen eső lehet. A délnyugati, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.