2020.04.03., péntek , Buda,Richárd

Előrejelzések

2020. február 02. vasárnap • 20:00

Hideg-meleg frontok váltakoznak a héten

A következő napokban lesz szél is, eső is, lehűlés is.

02.03. Hétfő
Jobbára erősen felhős időben lesz részünk, nagyobb felszakadozások és hosszabb napos időszakok főként az északkeleti megyékben fordulhatnak elő. A reggeli, délelőtti órákban még szórványosan eshet az eső, záporeső, ezt követően viszont átmenetileg csökken a csapadékhajlam. Az északnyugati, nyugati szelet több helyen (legkevésbé a Délnyugat-Dunántúlon) erős, néhol viharos széllökések kísérik. Estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között várható.

02.04. Kedd
Többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délután nyugaton, este középen is elkezdődik a felhőzet csökkenése. Több helyen várható eső, zápor, késő délutántól havas eső, a hegyekben havazás is. A délnyugati szél északnyugatira, északira fordul, és nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 13 fok között alakul, de néhol már napközben csökkenni fog a hőmérséklet.

02.05. Szerda
Felhőátvonulások lesznek, majd estére csökken a felhőzet. Szórványosan alakul ki zápor, hózápor. Sokfelé viharos lesz az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

02.06.Csütörtök
Eleinte kevés lesz a felhő, majd észak felől megnövekszik a felhőzet. Főként északkeleten, keleten alakulhat ki elszórtan havazás, hózápor, havas eső. Az északnyugati szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -8, 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

02.07. Péntek
Felhős idő lesz rövid napos időszakokkal, néhol előfordulhat hózápor, havas eső zápor. Az északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2, +4 fok között alakul, de a havas, derült, kevésbé szeles tájakon -4 foknál hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 8 fok között alakul.

02.08. Szombat
Változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.