2020.10.21., szerda , Orsolya

Előrejelzések

2020. július 05. vasárnap • 11:26

Igazi nyár lesz a jövő héten

Egész héten forró nyári napokra számíthatunk, csak helyenként fordulhat elő futó zápor.

fotó: OMSZ

Július 6. Hétfő

Sok napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel, majd estétől északnyugaton erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Napközben csapadék nem valószínű, estétől északnyugaton, nyugaton elszórtan, északkeleten néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Keleten mérsékelt marad a légmozgás, másutt az északnyugati szél nagy területen élénk lesz, illetve zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 33 fok között valószínű.

Július 7. Kedd

Az éjszaka északnyugatra megérkező felhőzet napközben délkelet felé helyeződve vékonyodik, szakadozik, mögötte délután északnyugat felől kisüt a nap. Éjjel északnyugaton, napközben másutt is szórványosan zápor, keleten néhol zivatar valószínű. Az északi, északnyugati szél sokfelé erős, a Dunántúlon és északkeleten helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között valószínű.

Július 8. Szerda

Napos idő várható gomolyfelhőkkel, csapadék nem valószínű. Az északi szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok között várható.

Július 9. Csütörtök

Túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Néhol megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között valószínű.

Július 10. Péntek

Túlnyomóan derült, napos, száraz időre számíthatunk. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 32 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.