2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Előrejelzések

2021. szeptember 12. vasárnap • 08:46

Jövő héten is marad a nyárvégi meleg

A nappali maximumok még 23-30 fok körül alakulhatnak, de néhol záporok, helyenként zivatarok is várhatók. Gyenge szél előfordulhat, a reggeli órákban azonban már hűvösebb, akár 8-10 fokos hőmérsékletek várhatók.

Fotó: OMSZ

Szeptember 13. (Hétfő)

A fátyol- és gomolyfelhők mellett napos idő várható. Helyenként zápor előfordulhat. A változó irányú szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Szeptember 14. (Kedd)

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csak néhol fordulhat elő kisebb zápor. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Szeptember 15. (Szerda)

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csak néhol lehet kisebb zápor. A déli szél a Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Szeptember 16. (Csütörtök)

Hidegfront vonul át, emiatt átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet. Elszórtan kell számítani záporra, helyenként zivatarra. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Szeptember 17. (Péntek)

Csökken a felhőzet, majd változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Főként a nap első felében lehet még szórványosan záporos jellegű csapadék. Az északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Szeptember 18. (Szombat)

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csak kevés helyen lehet gyenge csapadék. A változó irányú szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

agrotrend.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.