2019.10.14., hétfő , Helén

Előrejelzések

2019. július 14. vasárnap • 11:24

Jövő héten melegszik ismét az idő

Marad a változékony és borús idő, de fokozatosan melegszik az idő és a hét végére ismét lehet kánikula.

fotó: OMSZ

Július 15, Hétfő

Gomolyfelhős, napos időre van kilátás, helyenként zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. Az északi szél megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben 8, 9 fok előfordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható.

Július 16, Kedd

Gomolyfelhős, napos idő várható, főként a Dunántúlon néhol zápor, zivatar előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű, de az északi völgyekben hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Július 17, Szerda

Gomolyfelhős, napos idő ígérkezik főleg északkeleten néhol záporral. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, északkeleten időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16 között alakul, az északi völgyekben az alacsonyabb értékekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű.

Július 18, Csütörtök

Erőteljesebb nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, de emellett is sok napsütés várható. Inkább csak a Dunántúlon van esély helyenként záporra, zivatarra. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű.

Július 19, Péntek

Erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A délkeleti, déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Július 20, Szombat

Sok napsütés, többnyire kevés gomolyfelhő valószínű, legfeljebb egy-egy zápor, zivatar lehet. A déli szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.