2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Előrejelzések

2021. augusztus 08. vasárnap • 09:28

Jövő héten visszatér a hőség

A jövő héten ismét forró, kánikulai idő várható. A nappali maximumok 28-33 fok körül alakulnak, sok helyütt eső, zápor, zivatar is várható, megerősödő, néhol viharos széllel.

Fotó: OMSZ

Augusztus 9 (Hétfő)

Sok napsütés várható, főleg az ország északi, északkeleti területein lehet helyenként több gomoly-, illetve fátyolfelhő. Reggel délen, délnyugaton elvétve, másutt szórványosan még előfordul zápor, zivatar. Napközben már inkább csak az északkeleti megyékben valószínű helyenként csapadék, majd ott is megszűnik. Az északnyugati szél megélénkül, néhol megerősödik. Zivatar térségében átmenetileg viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 27 és 33 fok között várható, északnyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb.

Augusztus 10. (Kedd)

Sok napsütésre számíthatunk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, csak néhol lehet zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban 13 és 19, a délutáni órákban 28 és 32 fok között alakul.

Augusztus 11. (Szerda)

A napsütés mellett időnként erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk elszórtan záporesővel, zivatarral. Az északi, északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatar térségében átmenetileg viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Augusztus 12. (Csütörtök)

Túlnyomóan napos időre számíthatunk, általában kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő. Az északi szél időnként megélénkül. A hajnali 12, 19 fokról délutánra 26 és 31 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Augusztus 13. (Péntek)

Sok napsütés valószínű gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadéknak kicsi az esélye. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 11 és 19, a maximum 26 és 31 fok között várható.

Augusztus 14. (Szombat)

Sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Számottevő csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 20, a csúcsérték 26 és 32 fok között alakul.

agrotrend.hu

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.