2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Előrejelzések

2021. szeptember 05. vasárnap • 08:56

Jövő héten visszatér a nyárvégi meleg

A nappali maximumok 20-29 fok körül alakulhatnak a megélénkülő szél mellett. Csapadék nem valószínű, a hajnali órákban pára, néhol köd is előfordulhat.

 

Fotó: OMSZ

Szeptember 6. (Hétfő)

Többnyire gyengén felhős, napos, száraz idő várható. Néhol időnként megélénkülhet az északi, északkeleti szél. A maximum-hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Szeptember 7. (Kedd)

Többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Csapadék nem várható. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. Mérsékelt marad a változó irányú szél. Hajnalban általában 5, 11, a délutáni órákban 21, 26 fokot mérhetnek.

Szeptember 8. (Szerda)

Többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nélkül. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 4 és 12, délután 22 és 27 fok között alakul.

Szeptember 9. (Csütörtök)

Többnyire gyengén felhős, napos időre van kilátás, csapadék nem várható. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A délkeleti, keleti szél napközben főleg a Dunántúlon időnként megélénkül. A hajnali 5, 12 fokról délutánra 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szeptember 10. (Péntek)

Nagyrészt gyengén felhős, napos időben lesz részünk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a maximum 24 és 28 fok között várható.

Szeptember 11. (Szombat)

Nagyrészt gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 7 és 14, a maximum 24 és 29 fok között várható.

agrotrend.hu / OMSZ

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.