2020.12.05., szombat , Vilma

Előrejelzések

2018. október 07. vasárnap • 11:13

Kellemes, napsütéssel teli őszi idő vár ránk

A reggeleink nagyon hűvösek lesznek ugyan, de napközben kellemes napsütés várható, amit csak helyenként zavarhatnak meg gomolyfelhők.

fotó: OMSZ

Október 8, Hétfő

A több-kevesebb napsütés mellett gyengébben és erősebb felhős időszakok egyaránt lesznek, a Dunántúlon valószínű a több felhő, ott csak délutántól csökken jelentősen a felhőzet. Napközben helyenként, nagyobb eséllyel délnyugaton alakulhat ki záporeső. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul.

Október 9, Kedd

Kevés gomolyfelhő, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A északkeleti, keleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Október 10, Szerda

Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. Reggel foltokban pára- és ködfoltok kialakulhatnak. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között alakul.

Október 11, Csütörtök

Általában derült vagy kissé felhős, csapadékmentes idő várható. A délkeleti szél napközben helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Október 11, Péntek

Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Október 12, Szombat

Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.