2021.11.27., szombat , Virgil

Előrejelzések

2021. október 17. vasárnap • 10:33

Kellemes őszi időt hoz a jövő hét

Napsütésből, de csapadékból sem lesz hiány a jövő héten.

fotó: OMSZ

Október 18. Hétfő

Reggel, délelőtt jobbára közepesen vagy erősebben felhős lesz az ég, majd a déli óráktól északnyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, délután már jobbára napos, gomolyfelhős idő várható. Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 17 fok között alakul.

Október 19. Kedd

Az éjszaka képződő köd gyorsan feloszlik, ezt követően fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet -2 és +7, a maximum 13 és 18 fok között alakul.

Október 20. Szerda

A ködfoltok feloszlása után általában fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A déli szél több helyütt megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 2 és 10, a délutáni órákban 15 és 20 fok között várható.

Október 21. Csütörtök

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában több órára kisüthet a nap, majd egy feloszlóban levő front felhőzete érkezhet meg. A nap második felében már előfordulhat eső, zápor. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon néhol viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél. A hajnali 3, 13 fokról 15 és 21 fok közé melegedhet a levegő.

Október 22. Péntek

Főleg északon lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok, délen inkább erősen felhős vagy borult lesz az ég. Egyre több helyen eleredhet az eső, záporeső, a Dél-Dunántúlon jelentős mennyiség sem kizárt. A délnyugati, majd északi szelet élénk lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban 5 és 11, a délutáni órákban 12 és 17 fok között valószínű.

Október 23. Szombat

A gyakran változó felhőzetből elszórt jelleggel fordulhat elő kisebb eső, zápor. Az élénk északias szelet néhol erős lökések kísérik. Hajnalban 2, 7, kora délután 10, 15 fok valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.