2021.06.18., péntek , Arnold, Levente

Előrejelzések

2020. november 22. vasárnap • 10:10

Marad a hideg, párás őszi idő

A következő héten a nappali maximum hőmérsékletek már csak 5-10 Celsius fok körül alakulnak országszerte. A gyenge légmozgás mellett ködfoltok is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérsékletek 0 és -5 fok között várhatók, hajnalonként elszórtan ónos szitálással.

Fotó: OMSZ

November 23. (Hétfő)

Az éjszaka képződő ködfoltok feloszlása után közepesen és erősen felhős területek és időszakok egyaránt lesznek. Délutántól helyenként gyenge eső, zápor előfordulhat. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

November 24. (Kedd)

Éjszaka csökken a felhőzet, reggel foltokban ködfoltok képződhetnek, amelyek feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos idő lesz. Csapadék nem várható. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

November 25. (Szerda)

Éjszaka nagyobb területen képződik köd és rétegfelhőzet, amelyeknek egy része napközben is megmarad. Másutt fátyolfelhős idő valószínű többórás napsütéssel. Helyenként szitálás, éjjel esetleg ónos szitálás is előfordulhat. A déli szél csak az Észak-Dunántúlon élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

November 26. (Csütörtök)

Döntően erősen felhős vagy borult lesz az ég, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Kisebb körzetekben azonban még kisüthet a nap is. Szitálás, éjszaka ónos szitálás is előfordulhat. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 5 ok között alakul, de a naposabb részeken 6, 7 fok is lehet.

November 27. (Péntek)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Szitálás, éjszaka ónos szitálás is előfordulhat. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 1 és 4 fok között alakul.

November 28. (Szombat)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, de néhol lehetnek felszakadozások. Szitálás, éjszaka ónos szitálás is előfordulhat. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -2, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 1 és 4 fok között alakul.

agrotrend.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.