2020.05.28., csütörtök , Emil,Csanád

Előrejelzések

2019. október 20. vasárnap • 16:12

Még egy darabig biztosan marad a vénasszonyok nyara

A jövő hét még mindig kellemes idővel ajándékoz meg minket, zápor és zivatar is csak helyenként alakulhat ki.

fotó: OMSZ

Október 21, Hétfő

Döntően napos idő várható fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Többfelé élénk, az ország nyugati, északnyugati harmadán erős lökések kísérik a déli, délnyugati szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 16 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Október 22, Kedd

Többnyire gyengén felhős, napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban főleg északon többfelé képződhet köd, amelyből szitálás előfordulhat. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22, 27 fok között alakul, ugyanakkor a tartósabban ködös tájakon ennél pár fokkal hűvösebb lesz.

Október 23, Szerda

Többnyire gyengén felhős, napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban többfelé képződik köd, amely elsősorban a Dunántúlon tartósan megmaradhat. A ködös területeken szitálás előfordulhat. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 20, 26 fok között alakul, de a tartósan ködös helyeken ennél több fokkal hűvösebb lehet.

Október 24, Csütörtök

Többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Az éjszaka képződő köd jellemzően délelőtt feloszlik A déli, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között alakul.

Október 25, Péntek

Többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban képződ köd délelőtt általában feloszlik, de kisebb körzetekben tartósan megmaradhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21, 26 fok között alakul, ugyanakkor a tartósabban ködös tájakon pár fokkal hűvösebb lehet.

Október 26, Szombat

Többnyire gyengén felhős, napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban többfelé képződhet köd és rétegfelhőzet, amely kisebb körzetekben napközben is megmaradhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19, 24 fok között alakul, ugyanakkor a ködös tájakon ennél hűvösebb lehet.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.