2020.10.27., kedd , Szabina

Előrejelzések

2020. június 21. vasárnap • 10:52

Még jövő héten is marad a csapadékos idő

Záporokra, zivatarokra, de még jégesőre is számíthatunk a jövő héten.

fotó: OMSZ

Június 22. Hétfő

A gyakran változó felhőzet mellett főleg a Dunántúlon süthet ki hosszabb időre a nap. A Dunától keletre többfelé, a Dunántúlon elszórtan valószínű zápor, zivatar, a Nyugat-Dunántúlon kicsi a csapadék esélye. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, a Dunántúlon gyakran lesz viharos. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 28 fok között alakul.

Június 23. Kedd

Nyugat felől csökken a felhőzet, napközben már kevés lesz a felhő, sok napsütés várható. Eleinte keleten zápor még előfordulhat. Az északi, északnyugati szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Június 24. Szerda

Az erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, szórványosan valószínű zápor, zivatar. A Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 26 fok között alakul.

Június 25. Csütörtök

Gomolyfelhő-képződésre, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Június 26. Péntek

Gomolyfelhő-képződés, több-kevesebb napsütés várható, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Néhol megélénkül a déli szél, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 29 fok között alakul.

Június 27. Szombat

Gomolyfelhő-képződés, több-kevesebb napsütés várható, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 29 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.