2020.04.03., péntek , Buda,Richárd

Előrejelzések

2020. február 23. vasárnap • 19:30

Néhol a hó is megérkezhet a héten

Elszórtan csapadékos hetünk lesz

02.23. Hétfő
Az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, a Dunántúlon azonban délnyugat felől fokozatosan terjeszkedik, ezzel együtt szakadozik majd a felhőzet. Délelőttől kezdve nem lesz csapadék. Az északnyugati szél fokozatosan mérséklődik, dél körül már nem kell viharos, estétől pedig erős szélre számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

02.24. Kedd
Fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délen több, északon kevesebb napsütésre számíthatunk. Napközben csapadék nem várható, estétől északon helyenként eső, zápor már előfordulhat. A délnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 18 fok között valószínű, délnyugaton lesz a legmelegebb.

02.25. Szerda
Megvastagszik a felhőzet, többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, sokfelé alakulhat ki eső, zápor, néhol zivatar is lehet. Az északnyugati, nyugati szél többfelé erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 10 fok között valószínű, de délkeleten akár néhány fokkal enyhébb lehet.

02.26. Csütörtök
Erősen felhős vagy borult lesz az ég, elszórtan eső, zápor, északkeleten néhol kevés hó is előfordulhat. A nap második felében nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék. Az északnyugati, északi szél erős, időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 9 fok között valószínű.

02.27. Péntek
Az éjszakai átmeneti csökkenés után nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, és helyenként záporeső előfordulhat. A déli, délnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 13 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb.

02.28. Szombat
Többnyire erősen felhős idő valószínű, inkább csak rövidebb időszakokra süthet ki a nap. Elszórtan fordulhat elő eső, zápor. A délnyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.