2020.10.25., vasárnap , Blanka, Bianka

Előrejelzések

2020. szeptember 06. vasárnap • 12:30

Nyárvégi meleggel indul az ősz

Meleg idővel köszönt ránk az ősz. A héten a nappali hőmérsékletek csúcsértéke a 30 Celsius fokot is meghaladhatja, de éjszaka már hűvösebb lesz, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet országos átlaga 7-15 fok között várható.

Szeptember 7. (hétfő)

Egy gyengülő hidegfront szakadozott felhőzete vonul északnyugatról délkelet felé. Emellett általában több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Szórványosan előfordulhat záporeső, zivatar. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 25, 30 fok között alakul, de északnyugaton 23 fok körül valószínű.

Szeptember 8 (kedd)

Általában kevés gomolyfelhő, sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északi szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

Szeptember 9. (szerda)

Derült vagy gyengén felhős lesz az ég, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 28 fok között alakul.

Szeptember 10. (csütörtök)

A sok napsütés mellett helyenként erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Egy-egy zápor nem kizárt. Helyenként megélénkül az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között várható.

Szeptember 11. (péntek)

A kevés gomolyfelhő mellett túlnyomóan napos, száraz idő várható. Néhol megélénkül az északkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Szeptember 12. (szombat)

Gomolyfelhős, napos idő valószínű. Csapadéknak kicsi az esélye. Több helyütt megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.