FÓKUSZBAN

Újra díjazták a Bábolna Takarmányt

Újra díjazták a Bábolna Takarmányt

MagyarBrands díjjal ismerték el a Kft. munkásságát.

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Nemrég adták át az Év traktora 2019 (Tractor of the Year 2019) ...

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Olyan hölgyeket keresünk, akiknek nem csak kötődésük

Előrejelzések

2018. augusztus 12., vasárnap • 11:53

Száraz melegre számítsunk

Folytatódik az aszály, számottevő csapadékra nem számíthatunk és a légmozgás is alacsony lesz a következő héten. Esőzések kialakulhatnak ugyan, de csak az ország egy kis részén.

fotó: OMSZ

Augusztus 13, Hétfő

Napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Legfeljebb néhol fordulhat elő zápor, zivatar. A déli szél többfelé megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között várható.

Augusztus 14, Kedd

Eleinte kevés lesz a felhő, majd a Dunántúlon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, ott szórványosan, másutt néhol alakulhat ki zápor, zivatar. . Gomolyfelhő-képződés mellett keleten sok, másutt kevesebb napsütésre számíthatunk. A szél déliről, délnyugatiról egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 27 és 31, másutt 31 és 35 fok között várható.

Augusztus 15, Szerda

Erőteljes gomolyfelhő-képződésre, sok napsütésre számíthatunk. A Dunántúlon helyenként, keleten szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél nagy területen élénk, néhol erős lesz, zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Augusztus 16, Csütörtök

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, helyenként zápor, zivatar előfordulhat. Az északkeleti szél néhol megélénkül, illetve zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Augusztus 17, Péntek

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, helyenként zápor, zivatar lehet. Néhol megélénkül a délnyugati szél, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Augusztus 18, Szombat

Gomolyfelhős, napos idő várható, néhol zápor, zivatar kialakulhat. Az északias szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

fotó: OMSZ

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.