2021.01.28., csütörtök , Károly, Karola

Előrejelzések

2020. november 08. vasárnap • 10:40

Valódi őszi idővel folytatódik Szent András hava

A nappali maximum hőmérsékletek 10 Celsius fokkörül alakulnak országszerte. A néhol megélénkülő szél mellett több helyütt ködre is számíthatunk. Az éjszakai hőmérsékletek 0 és 6 fok között várhatók, de hajnalonként elszórtan már fagy is előfordulhat.

Fotó: OMSZ

November 9. (Hétfő)

Az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, inkább csak északkeleten lehetnek napos körzetek, illetve időszakok. Több helyen előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 10 fok között alakul, a napos részeken 11, 13 fokot is mérhetnek.

November 10. (Kedd)

Túlnyomóan borult, párás, több helyen napközben is ködös időre lehet számítani, csak kisebb körzetekben van esély napsütésre. Több helyen előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 11 fok között valószínű.

November 11. (Szerda)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani. Több helyen előfordulhat szitálás. A keleti, délkeleti szél néhol időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

November 12. (Csütörtök)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani, csak kisebb körzetekben szakadozhat a felhőzet és van esély napsütésre. A borult, ködös tájakon előfordulhat szitálás. A déli, délkeleti szél néhol időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

November 13. (Péntek)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre van kilátás, csak kisebb körzetekben szakadozhat a felhőzet és van esély napsütésre. A borult, ködös vidékeken előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

November 14. (Szombat)

Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre van kilátás, csak kisebb körzetekben szakadozhat a felhőzet és van esély napsütésre. A borult, ködös részeken előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

agrotrend.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.