2020.10.21., szerda , Orsolya

Előrejelzések

2020. augusztus 30. vasárnap • 09:28

Viharral kezdődhet a szeptember

Kánikulával zárul a nyár és viharos szelekkel, záporral és zivatarral fordulhatunk át az őszbe a jövő héten.

fotó: OMSZ

Augusztus 31. Hétfő

Kora délelőttig változóan felhős lesz az ég, majd a Dunántúlon és a középső országrészben beborul, keleten erősen felhős lesz az ég. Délelőtt csak néhol, később nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, főként a középső és keleti megyékben zivatar is. Az északnyugati, nyugati, majd az északkeleti szelet kísérik élénk, néhol erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 22, 27, a Dunától keletre 27, 31 fok között valószínű.

Szeptember 1. Kedd

Borult lesz az ég, majd napközben egyre többfelé csökken a felhőzet, de északon végig sok marad a felhő. Sokfelé várható eső, zápor, főleg keleten zivatar, de a nap folyamán csökken a csapadék területi kiterjedése. Este inkább északkeleten valószínű még csapadék. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a délnyugatira forduló szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 28 fok között alakul.

Szeptember 2. Szerda

Változóan felhős idő várható, több-kevesebb napsütéssel, helyenként záporral, esetleg zivatarral. A nyugatias szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között valószínű.

Szeptember 3. Csütörtök

Változóan felhős időre lehet számítani, hosszabb-rövidebb napsütéssel, helyenként záporokkal. Az északi szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között valószínű.

Szeptember 4. Péntek

Változóan felhős időre lehet számítani, hosszabb-rövidebb napsütéssel, helyenként záporokkal. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között valószínű.

Szeptember 5. Szombat

Változóan felhős időre lehet számítani, hosszabb-rövidebb napsütéssel, helyenként záporokkal. Az északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.