2022.05.29., vasárnap , Magdolna

Innováció

2021. augusztus 12., csütörtök • 08:24

2021. évi OMÉK - Hagyomány és innováció az agrárgazdaságban (HIDE'2021)

A 2021. évi OMÉK alkalmából meghirdetett Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre (továbbiakban: HIDA) azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a mai kor igényeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő.

A pályázati felhívás az OMÉK honlapján itt érhető el: https://omek.amc.hu/palyazatok/

A pályázaton olyan hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékekkel és élelmiszerekkel lehet részt venni, amelynek gyártástechnológiája innovatív megoldást tartalmaz, és előállításának legalább egy eleme a fenntartható fejlődés érdekét szolgálja - számol be róla honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek fogyasztói ismertségének növelése és innovatív fejlesztésének elismerése a Hagyományok – Ízek - Régiók program keretében.

A részletes pályázati kiírás és mellékletei (jelentkezési lap, termékleírás minta) letölthetők: https://gi.kormany.hu/palyazatok

A pályázati dokumentumokat kizárólag elektronikusan, PDF formátumban kell benyújtani a hida@am.gov.hu elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium Borászati és Kertészeti Főosztálya részére.

A pályázatok beadásának határideje: 2021. augusztus 31.

Az e-mail tárgya: HIDA pályázat (2021).

További információ: Pallóné Dr. Kisérdi Imola  +36(1) 795 1705

agrotrend.hu / NAK

 

Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.