2023.02.02., csütörtök , Karolina, Aida

Agrárinformatika

2021. május 12. szerda • 08:30

Beef - Marha precíz állattenyésztési szoftver

A Beef húsmarha telepirányítási szoftver a tehén vemhesülésétől kezdve a borjú születésén, leválasztásán, eredményes hízlalásán keresztül egészen a vágásáig nyújt szakmai és gazdasági támogatást.

HASZNÁLATÁVAL IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍTHAT MEG

A Beef megkönnyíti az adminisztrációt. Megfelelő kiértékelések és naprakész információk birtokában azonnal van lehetőség reagálni a napi eseményekre, ellenőrizni a hosszabb távú terveket, illetve gazdaságosabbá, rugalmasabbá tenni a működést. A program alapja az egyedleltár, egy átfogó adatbázis, melyben megtalálhatók az egyedek adatai. A törzsadatok felvitele digitális formában is történhet a NÉBIH-nél meglévő adatok importálásával. A szoftver támogatja az adatszolgáltatást a NÉBIH irányába, kezeli a támogatásokhoz szükséges dokumentációt és a tenyésztőegyesületek számára a szükséges tenyésztési adatokat.

FŐBB FUNKCIÓI

Tenyésztési és súly adatok, pároztatási módok, vemhesség vizsgálat, sperma adatbázis, választási és hízási adatok, tömeggyarapodás elemzések, STV adatok, állategészségügyi kezelések, a húsminőség paramétereinek rögzítése. Továbbá listák, statisztikák, diagramok kiértékelése, könyvelés támogatás, bizonylatok készítése. A program sajátossága révén válogathatunk előre definiált, valamint önállóan készített riportokból egyaránt.

FELHŐALAPÚ

Az állattenyésztési munka java nem az irodában zajlik, ezért a termelésben sokszor kényszerülnek dupla adminisztrációs feladatok elvégzésére, mely sok és drága időt igényel. Erre kínál megoldást a Beef felhőalapú adatbázisa, mely mobileszközön, tableten közvetlenül rögzíti az eredményeket, majd pár kattintással az asztali verzióban megkapjuk a kívánt elemzéseket, összesítéseket. A Beef szoftver bármilyen operációs rendszeren, illetve eszközön működik. Sőt egyszerre akár több irodában üzemeltethető, és lehetővé teszi a különböző felhasználók egyidejű munkáját is. Terepi adatgyűjtést támogató funkciók: súlymérés, mesterséges termékenyítés, vemhesség vizsgálat, ellés.

MOST INGYEN TESZTELHETI KÉT HÓNAPIG!

Hívjon minket bizalommal!

Nagy Sándor

+36 70 644 2931

Beef MARHA PRECÍZ!

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.