2022.12.06., kedd , Miklós

Agrárinformatika

2022. április 28. csütörtök • 07:42

Bemutatkozik új megoldásunk: az AgroID

A szántóföldi növénytermesztésben gyakran előfordul, hogy a gépkezelők nem megfelelően, pontatlanul, esetenként egyáltalán nem választanak munkafolyamatot. Így az irodai munkában, pótolni, helyesbíteni szükséges, ami az adminisztrációban bonyodalmakat okoz.

Erre a problémára nyújt megoldást az ITineris Kft. új fejlesztése az AgroID és RFGW rádió frekvencián kommunikáló eszköz párosa.

Az AgroID automatikusan felismeri a munkagépet, és munkafolyamatot választ.

A páros teljes mértékben automatizálja a munkafolyamat választást, így a szoftver mindig megfelelően tölti ki a munkalapot, és pontos riportokat generál.

Az eszközöket most ingyenesen tesztelheti!

  • A munkafolyamat választás mostantól nem az emberi tényezőn múlik.
  • Mindez egyszerűen, automatikusan történik.
  • Az újonnan fejlesztett eszközrendszerünk két egységből áll: egy külső jeladóból és egy belső vevőből. A küldő egység, az AgroID víz- és porálló, hosszú élettartamú akkumulátorral felszerelt készülék, amely ellenáll a környezeti hatásoknak.
  • A beltéri egység, az RFGW személyazonosítóval ellátott.
  • A rendszer úgy működik, hogy a külső egységet egy munkagépre rögzítjük, majd munkafolyamatot társítunk hozzá a szoftverben.
  • Amikor használat során a munkagépet az erőgéphez csatolják, a beltéri egység fogja a külső egység jelét, és a munkagéphez társított munkafolyamat automatikusan kiválasztásra kerül. Így végül pontos adatok kerülnek a munkalapra és a riportokra.
Megrendelésért hívjon bizalommal!
Nagy Sándor +36-70-644-2931

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.