2022.08.11., csütörtök , Zsuzsanna, Tiborc

Fenntarthatóság

2021. december 25. szombat • 13:08

Újra felbukkant, de nem keresik tovább a fekete párducot

A rendőrség és a vadaskert munkatársai befejezték a kutatást. — A keresés során nem bukkantunk a vadmacska jelenlétére utaló nyomokra, és magát az állatot sem találtuk meg — közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője -írja a baon.hu.

Ahogy korábban már a baon.hu beszámolt róla, Kiskunhalason december elején egy nagytestű macskafélét láttak. Mint, ahogy azt később megtudtuk, valószínűleg egy fekete párduc tűnhetett fel Halas utcáin, amelynek a nyomait nagy erőkkel kutatták - írta a baon.hu.

Fotó: baon.hu

Szerdán egy bejelentés alapján a rendőrség és a Kecskeméti Vadaskert munkatársai Kecskeméten keresték az állatot. Kutatásuk során kiderült azonban, hogy valószínűleg nem a vadmacska kószálhatott a megyeszékhelyen.

Mint, ahogy azt Dabis Krisztinától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívőjétől megtudta a prtál, több bejelentés is érkezett a rendőrséghez azzal kapcsolatban, hogy csütörtökön Ballószög és Helvécia között látták a fekete párducot. A rendőrség több egységgel is a helyszínre vonult és vadaspark munkatársaival együtt keresik az állatot.

agrotrend.hu / baon.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.