2023.03.22., szerda , Beáta, Izolda

Fenntarthatóság

2021. október 08. péntek • 08:02

Vadászati világkiállítás - Gazdag nemzetközi program pénteken

Az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon pénteken Szlovákia nemzeti napot tart az A pavilonban, a nagyszínpadon szlovák kulturális programok várják a látogatókat - ismerteti a világkiállítás sajtóirodája.

A szlovák standon az érdeklődők megismerkedhetnek egyebek mellett a szlovák kutyafajtákkal és vadászkürtjelekkel, a programot néptánc-, vadhívó- és solymászbemutató is színesíti.

A World Conservation Forum színpadán az A pavilonban Fulton Mangwanya, a zimbabwei nemzeti parkokat irányító hatóság vezetője és Patience Gandiwa, a hatóság nemzetközi természetmegőrzési kapcsolatokért felelős igazgatója tart előadást. A német Christof Mauch történész, a müncheni Rachel Carson Környezetvédelmi és Társadalmi Központ igazgatója előadásában szintén világunk sebezhetőségéről  beszél. Előadást tart még Vera Voronov, a Kazahsztáni Biológiai Sokféleség Megőrzéséért Egyesület (ACBK) ügyvezető igazgatója, Albert Salemgareyev, az ACBK Altyn Dala Környezetvédelmi Kezdeményezésének technikai koordinátora, valamint Nagy István agrárminiszter is.

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) keretében pénteken V4+4 Agrárminiszteri Csúcstalálkozóra kerül sor.

Az E pavilonban diákoknak rendeznek szakácsversenyt, az újságíróknak pedig a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet népszerűsítő kampányról, valamint a Hungarian Food Business Programról tartanak sajtótájékoztatót.

A Nemzeti Pálinkakiválóság Program díjátadó gáláját délután rendezik meg a D pavilon színpadán.

agrotrend.hu / MTI

Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.