2023.06.02., péntek , Kármen, Anita

Agrárpénzek

2018. március 01. csütörtök • 09:17

70 millió forint van idén a civileknek

Megjelent a Zöld Forrás pályázat 2018. évi kiírása. A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. április 04.

Magyarország környezetpolitikai céljainak – a természeti értékek védelme, az erőforrások takarékos-, hatékony- (fenntartható) használata, továbbá az emberi egészség környezeti feltételeinek javítása – a Nemzeti Környezetvédelmi Program ad átfogó keretet.

A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy e célkitűzések teljesüljenek – írja az agrártárca. A Földművelésügyi Minisztérium meghirdette a fentieknek megfelelő civil feladatvállalást segítő Zöld Forrás pályázatot.

Támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programhoz illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre.

A Zöld Forrás pályázat keretösszege 70 millió forint.

A pályázatokat 2018. március 01-től 2018. április 04-ig, kizárólag postai úton lehet beadni.

Egy jelentkező legalább 600 ezer, legfeljebb 2 millió forint összegre pályázhat.

A pályázati felhívás szövegét, a pályázati adatlapot, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztatót ITT érhetik el.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.

agrotrend.hu / FM

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.