2022.05.25., szerda , Orbán

Agrárpénzek

2021. december 13. hétfő • 12:08

A helyipiac-fejlesztési pályázat december 17-ig adható be

Újabb értékelési határnap következik a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális- és eszköz fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-20 kódszámú felhívásban.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy 2021 év végéig, szakaszosan lehet pályázatot benyújtani, azonban az utolsó szakaszzárás időpontja 2021. december 17-e lesz. Ezen értékelési határnapig a pályázatban benyújtásra került projektek kerülnek együttesen elbírálásra.

fotó: pixabay.com

Pályázni továbbra is a vidéki térségekben működő települési önkormányzatok, települési nemzetiségi önkormányzatok és nonprofit szervezetek tudnak, a helyi termékértékesítést szolgáló piacok, vásárterek, infrastrukturális fejlesztésének vagy létrehozásának megvalósítására. Támogathatók a helyi piacok és vásárterek működtetéséhez szükséges rögzített vagy mobil eszközök, hűtőpultok, hűtők, láda- és rekeszmosó/fertőtlenítő gépek, illetve zárható asztalok beszerzése, továbbá a helyi piacok helyiségeinek felújítása, vagy új helyiségek kialakítása, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kialakítása, valamint a gépjárműbeszerzés.

A megfelelően benyújtott projektekre maximum 100 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető. Az eredeti pályázati felhívás nem változott, a követelmények és értékelési szempontok változatlanul érvényben vannak.

agrotrend.hu / NAK

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.