2020.01.25., szombat , Pál

Agrárpénzek

2018. november 19. hétfő • 12:38

Az Erste Banknál is készülnek a Black Friday-re

November 23-án új számlacsomagot vezet be a pénzügyi intézmény, amellyel a kereskedőknek kedveznének.

Kedvezménycsomaggal készül az Erste Bank a Black Friday-re. A jeles napra rendre különféle akciókkal készülnek a kereskedők, ám a bank jóvoltából most ők kapnak kedvezményeket és nem csak egyetlen napon. A pénzintézet új számlacsomagjával a bank kisvállalkozó ügyfelei jelentősen csökkenthetik a számlaforgalommal járó költségeiket - olvasható a pénzügyi intézmény közleményében.


Black Friday: kereskedőknek ad kedvezményt az Erste - fotó: smartlegal.hu

A reálbérek gyors emelkedése nyomán folyamatosan élénkül a boltok forgalma. A KSH adatai szerint az első 9 hónapban 6,5%-kal bővült a hazai kiskereskedelmi üzletek forgalma az előző év azonos időszakához képest

Egy kisvállalkozás számára ugyanakkor az árbevétel gyors növekedése kihívást is jelent, a megnövekedett készpénz- és számlaforgalom a számlavezetési költségek emelkedésével járhat.

- Az Erste Bank tapasztalata szerint kereskedelemmel foglalkozó kisvállalkozások havonta átlagosan csaknem kétszer annyi elektronikus utalást indítanak, mint az egyéb területen működő cégek, és négyszer annyi készpénzt fizetnek be a bankfiókban a számlájukra. Az export-import érdekeltségű kereskedők, valamint a vendéglátóipari vállalkozások esetében pedig nemcsak a forint készpénzforgalom kiugró, de a valutaforgalom is a kétszerese az átlagnak - mondja Erdei Zsuzsa, az Erste Bank kisvállalkozásokkal foglalkozó területének vezetője.

A pénzintézet ezt figyelembe véve állította össze legújabb csomagját, az Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomagot, amelyet a kereskedők mellett a vendéglátás- és szálláshely-szolgáltatók is igénybe vehetnek.

A számlacsomagot a Black Friday napján, november 23-án vezeti be a bank, a csomagba foglalt kedvezmények azonban egész évben elérhetőek függetlenül attól, hogy az ügyfél mikor nyit számlát.

Az Erste Bank a legújabb számlacsomagjában

  • az elektronikus utalások,
  • a pénztári illetve zsákos forint készpénz-,
  • valamint a pénztári valuta befizetések díjából nyújt kedvezmény.

Az Erste Black Friday Kereskedői Számlacsomaghoz kapcsolódó 3 kedvezményből a kisvállalkozások

  • havi 1,5 millió forintos számlaforgalomig egyet,
  • 1,5-5 millió forint között kettőt választhatnak,
  • míg havi 5 millió forint felett mindhármat igénybe vehetik.

A kisvállalkozások számára rendkívül fontos, hogy a pénzügyi termékek, a hitelek, számlacsomagok egyszerűek, könnyen átláthatóak, gyorsan igénybe vehetők legyenek. Az Erste Bank ennek megfelelően alakította ki a Black Friday számlacsomagot, amelynél a kedvezmények igénybevételének sorrendjét az ügyfelek maguk határozhatják meg

vagyis választhatnak, hogy számukra a 3 közül melyik járjon biztosan, és melyeket kapják meg akkor, ha elérték az másfél

vagy éppen az 5 millió forintos forgalmi limitet.

A számlavezető rendszer a havi forgalom alapján, a tárgyhó utolsó napján számolja majd ki a kedvezményeket, amelyek automatikusan járnak a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak.

agrotrend.hu / Erste

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.