2019.08.25., vasárnap , Lajos,Patrícia

Agrárpénzek

2019. április 08. hétfő • 11:44

Erdőgazdálkodók figyelem: módosult az erdei ökoszisztéma-pályázat

Újabb változtatások „Az erdei ökoszisztémák ellenálló képességének és környezeti értékének növelését célzó beruházások” című pályázatban.

2019. március 27-én a Széchenyi2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint újra módosításokon esett át a VP5- 8.5.1.-17. kódszámú „Az erdei ökoszisztémák ellenálló képességének és környezeti értékének növelését célzó beruházások” elnevezésű pályázati felhívás dokumentációja - olasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.


fotó: Pixabay

Az irányító hatóság felhívta a támogatást igénylők figyelmét, hogy a felhívás több pontban módosult:

1. A pályázat ,,4.3 A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja" című fejezetében megváltozott a beadhatóság ideje, a támogatási kérelmek benyújtására 2021. december 31-ig van lehetőség

2. A felhívás ,,7. További információk című" fejezete kiegészült a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet (általános adatvédelmi rendelet - GDPR) előírásaiból fakadó kötelezettségekkel, melyek az alábbiak:

  • A támogatást igénylő felelős – az általános adatvédelmi rendelet előírásainak megfelelően – a projekt adatlapon és annak mellékleteiben feltüntetett további érintettek megfelelő tájékoztatásáról a személyes adataik kezeléséről és a fejlesztéspolitikai intézményrendszer rendelkezésére bocsátásáról. Az az érintettet előzetesen, egyértelműen szükséges tájékoztatni, valamint hozzájárulását kérni a rá vonatkozó személyes adatok meghatározott célból és körben történő kezeléséhez. Általános jelleggel hozzájárulás nem kérhető. 
  • A fentieket a helyszíni szemle során ellenőrizhetik. 
  • A projekt megvalósítási szakaszában is meg kell felelni a fenti előírásoknak.

3. A 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet (általános adatvédelmi rendelet - GDPR) előírásaiból fakadó kötelezettségek a továbbiakban – a támogatói okirat helyett – az ÁSZF-ben kerülnek ismertetésre.

A módosított felhívás itt elérhető.

agrotrend.hu / NAK

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.