2023.03.28., kedd , Gedeon, Johanna

Agrárpénzek

2021. április 21. szerda • 11:13

Finanszírozási és pályázati lehetőségek az agráriumban - Simon Attila, az MKB Agrárpartner Program szakmai vezetője

Az agrárkormányzat a jövőben egy más struktúrában, rövidebb értékelési ciklussal, a gazdák számára kedvezőbb formában szeretné a pályázatokat lebonyolítani. Az ebben résztvevő pénzintézetek között az MKB Bank is kiemelten készül a várható pályázati dömpingre.

Kész csomagokkal és azonnal bevonható forrásokkal állnak a gazdák rendelkezésére, mondta el Simon Attila, az MKB Agrárpartner Program szakmai vezetője. Az MKB Bank termékeinek célcsoportja az agrárszektorban, feldolgozószektorban, élelmiszeripari, borászati szektorban tevékenykedő vállalatok, vállalatvezetők, gazdák, termelők valamint az agrárszektorban működő kis és középvállalkozások. Az érdeklődők e forrásokat a Mezőgazdasági támogatások előfinanszírozására is használhatják.

A beruházási hitelezésen túl az MKB a gazdálkodók hitelfelvétele általi ún. dimenzióváltást is segíti, hiszen az elnyert támogatások mellett a működtetési költségek terén is segítséget nyújt. Az agráriumra jellemző speciális működés, a ciklikusság, a természeti és éghajlati anomáliák kapcsán a bankok részéről is egy újfajta gondolkodásmód szükséges, tette hozzá az agrárpénzügyi szakember, hogy az agrárfinanszírozás mindkét fél számára kielégítő és produktív lehessen.

https://www.mkb.hu/agrar

 

Finanszírozási és pályázati lehetőségek az agráriumban from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

agrotrend.hu / MKB Bank

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.