2021.05.14., péntek , Bonifác

Agrárpénzek

2021. március 31. szerda • 12:21

Megjelent az Erste Agrár Szemle márciusi száma

Az Erste Bank Agrár Központjának havi elemző-előrejelző kiadványa immár a negyedik évfolyamában tart. Márciusi lapszámunkban egy sor olyan témát feszegetünk, amely a tavaszi munkacsúcs mellett is nagyon fontos üzeneteket hordoz. A piaci árelőrejelzések, a sertéspestis, a biopiac, a pályázati dömping egyaránt teret kapott a lapban, de az előttünk álló időszakra való felkészüléshez is adunk gyakorlati tanácsokat.

Rövid idézet a szerkesztői üzenetből:

Valami végleg megváltozott

Ha valaki még mindig arról álmodik, hogy élete visszatér a járvány előtti kerékvágásba, menthetetlenül csalódni fog. A változás azonban jelenthet jót is. A mezőgazdálkodás és maga az élelmiszer felértékelődése nélküle még hosszan elhúzódott volna. A helyükre kerülő árak a fogyasztó fejében is elkezdték a polcrendezést. Ez azonban egy veszélyes időszak, mert közben vannak, akik mást gondolnak az emberiség jövőbeni élelmezéséről, és kihasználják azt, hogy a tudatosodás is lendületet kapott a vírustól, de az ismeretek növekedése nélkül.

A kiadvány minden hónap utolsó napján jelenik meg.

Minden számot megtalálnak internetes oldalunkon: www.erstebank.hu/agrar-megjelenesek

Ha rendszeres értesítést szeretne kapni a friss lapszámokról, kérjük, írja meg nekünk az agromegoldasok kukac erstebank pont hu címre!

Fórián Zoltán

vezető agrárszakértő

Erste Agrár Kompetencia Központ

 

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.