2020.02.27., csütörtök , Edina

Agrárpénzek

2017. április 13. csütörtök • 09:52

Változott a vízvédelmi pályázat tartalma

Módosult a „Vízvédelmi célú nem termelő beruházások: vízvédelmi és vizes élőhely létrehozása, fejlesztése” elnevezésű pályázati felhívás.

A módosítás a finanszírozással kapcsolatos információkat (5. fejezet) érinti, ezen belül a támogatás formája (5.1.) alpontot, melyben meghatározásra került, a kifizetési kérelem benyújtásának feltétele. Ez alapján a beruházás fizikai megvalósítását követően

kifizetési kérelmet az nyújthat be, aki támogatói okirattal rendelkezik vagy támogatási kérelmet vagy kötelezettség-átvételi kérelmet nyújtott be, de jogerős támogatási döntéssel még nem rendelkezik.

A támogatás területalapú, vissza nem térítendő támogatás.

A kifizetési kérelem a helyszíni ellenőrzési eredmények kiértékelése után egy összegben kerül folyósításra. A támogatás forintban kerül kifizetésre, az euró/forint átváltási arány a támogatási kérelem benyújtás évének január 1-jén fennálló Európai Központi Bank középárfolyam szerint kerül meghatározásra.

A támogatási kérelmek benyújtására a 2016. július 11-től – 2018. július 11-ig van lehetőség. A következő értékelési határnap: 2017. május 9.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd Ft.

Részleteket itt találják. 

agrotrend.hu / palyazat.gov.hu

 

Pályázatok, Támogatások, Gabonapiac, Fiatal Gazda

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.