2019.03.20., szerda , Klaudia

Agrárpiac

2018. május 14. hétfő • 14:43

Mélyedjen el a vörösáru-gyártásban!

A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata tovább folytatódik: június folyamán a vörösáru-gyártás témakörében merülhetnek el a kamarai tagok.

A szakmai napok 2018. június 11-én és 12-én, az előképzettségnek megfelelően kezdő-és haladó csoportokban indulnak 1-1 napos oktatás keretében. A kamara által finanszírozott képzés a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán, Budapesten, a Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék tanüzemében lesz.


fotó: Pixabay

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) résztvevő tagjai a kezdő csoportban megismerhetik például a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a haladó csoportban ezeken túlmenően a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, a higiéniai- és minőséget befolyásoló tényezőket.

Az elméleti oktatáson túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző virslik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációt itt lehet elvégezni.

agroinform.hu / NAK

Fókuszban
BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt

Szakszerű kalciumpótlás a talajtermékenység fenntartásáért

Szakszerű kalciumpótlás a talajtermékenység fenntartásáért

A mezőgazdaságban a termőtalaj a legfontosabb termelőeszköz

Visszatekert kilométeróra, hiányzó szervizkönyv

Visszatekert kilométeróra, hiányzó szervizkönyv

Válasszon inkább megbízható használtautót! - JóAutók.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.