FÓKUSZBAN

Mélyülni látszanak a magyar-kínai kapcsolatok

Mélyülni látszanak a magyar-kínai kapcsolatok

Magyarország szeretné növelni Kínába irányuló exportját. ...

Miért kell - vagy nem kell - szemenként vetni a búzát?

Miért kell - vagy nem kell - szemenként vetni a búzát?

A kalászos szemenkénti vetése talán még mindig egy kicsit ...

Növelni szeretnék a zöldségek és gyümölcsök versenyképességét

Növelni szeretnék a zöldségek és gyümölcsök versenyképességét

Egy két éves projekt olyan problémákat kíván megoldani, mint ...

Agrárpiac

2018. május 14., hétfő • 14:43

Mélyedjen el a vörösáru-gyártásban!

A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata tovább folytatódik: június folyamán a vörösáru-gyártás témakörében merülhetnek el a kamarai tagok.

A szakmai napok 2018. június 11-én és 12-én, az előképzettségnek megfelelően kezdő-és haladó csoportokban indulnak 1-1 napos oktatás keretében. A kamara által finanszírozott képzés a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán, Budapesten, a Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék tanüzemében lesz.


fotó: Pixabay

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) résztvevő tagjai a kezdő csoportban megismerhetik például a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a haladó csoportban ezeken túlmenően a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, a higiéniai- és minőséget befolyásoló tényezőket.

Az elméleti oktatáson túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző virslik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációt itt lehet elvégezni.

agroinform.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.