2022.11.27., vasárnap , Virgil

Élelmiszergazdaság

2022. június 03. péntek • 07:30

A független tanúsítási üzletág, a Control Union Hungária Kft. egyik hajtómotorját jelenti mind a nemzetközi, mind pedig a hazai piacokon, meghatározó szerepet tölt be a cég mindennapi ügymenetében

Sorozatunk 5. részében a Control Union Hungária Kft. egyik ügyvezetője Feketéné Ács Györgyi, aki egy személyben a tanúsítási üzletág vezetője is, mutatja be a nézőknek, hogy miről is szól ez a független tanúsítási tevékenység.

5. Control Union Ács Györgyi ügyvezető igazgató from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

Habár a cégcsoport 100 évvel ezelőtti hollandiai megalapítása a független áru- és terményellenőrzésnek köszönhető, mára a rendszer- és terméktanúsítás sok tekintetben utolérte és bizonyos iparági területeken megelőzte a legtradicionálisabb üzletágat. Nincs ezzel semmi gond, hiszen a mai gyorsan változó gazdasági környezetben a legtöbb gazdálkodó szervezet működési biztonságát a több lábon állás jelenti. A jól megfontolt, szakmai vezetés támogatása mellett az üzletágak nem versengenek egymással, hanem egymást erősítik, kiegészítik. Így van ez a ’The Royal Peterson and Contol Union Group’ és hazai képviselete esetében is. A fenntarthatóság, az élelmiszer- és takarmánybiztonság olyan mindennapi kifejezésekké váltak, melyek szorosan érintik a független áru- és terményellenőrzést, az akkreditált laboratóriumi szolgáltatásokat és tanúsítási szolgáltatásokat is. Sok területen jelentős az átfedés, mind a szolgáltatások, mind pedig az ezeket a szolgáltatásokat igénybe vevő partnerek tekintetében is

A Control Union Hungária Kft. 2002-ben kezdődő története a független tanúsítási üzletággal indult. Jó helyen voltak, jó időben.  Azóta sokat fejlődött, mind a hazai vállalat, mind pedig a tanúsítási üzletág. A cégcsoport nemzetközi támogatásának, valamint a helyi kollégák szaktudásának, szakmai tapasztalatának köszönhetően az üzletág folyamatosan haladt előre, megfelelő figyelmet fordítva az aktuális piaci trendekre, az ügyfelek igényeire, a megfelelően képzett auditorokra, valamint az őket támogató adminisztrációra.

A bemutatásra kerülő rövid interjúból egy átfogó képet kaphatunk a tanúsítási munka összetettségéről, a szakmai kihívásokról és arról, hogy milyen módon tud eleget tenni Feketéné Ács Györgyi és az általa irányított tanúsítási csapat azoknak a kihívásoknak, melyet a tanúsítandó rendszerek tulajdonosai, az ügyfelek és a piac támaszt velük szembe követelményként.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató
+36 30 981 7941
akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.
hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A
tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B
labhungary@controlunion.com

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.