2020.12.01., kedd , Elza

Élelmiszergazdaság

2020. július 14. kedd • 16:21

Aranycsillagot kapott Brüsszelben a Gyulai Szárazkolbász

Covid vagy nem Covid, több mint 800 élelmiszer és italgyártó nevezett a világ minden tájáról a megmérettetésre, 1510 termék érdemelt valamilyen minősítést a nemzetközileg elismert chefek és sommelier-ek vaktesztjén. A Gyulahús ismét nemzetközi sikert ért el, méghozzá az adalékmentes Gyulai Szárazkolbászával.

A nemzetközi ítészek Gyulahús számára immáron hatodik alkalommal ítélték meg az aranycsillagos minősítést - írja a Store Insider.

A bírák a legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből. A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet az egyetlen olyan nemzetközi szervezet, mely a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket.

Fotó: Store Insider

A bíráló bizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli.

Fotó: Store Insider

Ennek alapján a Gyulahús Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász terméke a „Very Good Taste” a nagyon jó ízű termékek kategóriájába került, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést. A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésükre.  

agrotrend.hu / Store Insider

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.