2022.12.06., kedd , Miklós

Élelmiszergazdaság

2022. május 18. szerda • 07:55

A független minőségellenőrzés, laboratóriumi szolgáltatások és tanúsítások globális szervezetének hazai képviselője a CONTROL UNION HUNGÁRIA KFT.

A cégről és a cégcsoportról megjelenő videó sorozatunk harmadik epizódjában Kutas Attila, a Control Union Hungária Kft. üzletfejlesztési igazgatója számol be a cég hazai tevékenységéről. A vele készült interjúban betekintést kaphatunk a Control Union nemzetközi tevékenységeibe, illetve a cég és a cégcsoport jövőbeni terveibe is.

Kutas Attila 2021 augusztusában csatlakozott a Control Union hazai szervezetéhez, majd 2022. januárjától a ’The Royal Peterson and Control Union Group’ EMEA kereskedelmi csapatának tagjaként nemzetközi szinten is képviseli a céget és a cégcsoportot. Közel 30 éves mezőgazdaságban, azon belül is a minőségellenőrzésben és vetőmagiparban szerzett szakmai tapasztalatával támogatja a Control Union magyar és külföldi megbízóit.  

A Control Union Hungária Kft.  kiemelkedő szerepet tölt be a cégcsoport életében, a magyarországi szervezet a tanúsítási üzletág egyik globális kompetencia központja. A cégcsoport, valamint az adott tanúsítási rendszer tulajdonosainak szakmai elismerésének és felhatalmazásának köszönhetően számos tanúsításnak a koordinációját Magyarországról irányítják a magyar kollégák, a Control Union zwolle-i (holland) központjával együttműködve.

A hazai piacon a tanúsítási üzletágon kívül a független áru- és terményellenőrzésekkel, valamint a dunaújvárosi akkreditált vizsgáló laboratóriumnak köszönhetően analitikai szolgáltatásokkal is állnak a megrendelők rendelkezésére. Kutas Attila üzletfejlesztési igazgató nemzetközi pozíciójának köszönhetően a magyar Control Union integrált része a cégcsoport globális ellenőrzési hálózatának, ezáltal teljes rálátásuk van a nemzetközi folyamatokra és szállítási láncokra. A vele készült interjúban erről kaphatunk további információkat.

Control Union Kutas Attila üzletfejlesztési igazgató (20220503) from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató

+36 30 981 7941

akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.

hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A

tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B

labhungary@controlunion.com

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.