2022.12.01., csütörtök , Elza

Élelmiszergazdaság

2022. május 26. csütörtök • 07:32

CONTROL UNION HUNGÁRIA KFT.: A terepen végzett ellenőrzési munka az áru- és terményellenőrzés alapja, bizalmi kérdés!

A Control Union Hungária Kft.-ről eddig bemutatott videókon keresztül általános betekintést kaphattunk a cég megalapításáról, a hazai és nemzetközi piacon betöltött szerepéről, illetve arról, hogy milyen szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. A független áru- és terményellenőrzés alapja az a terepen végzett munka, amikor az ellenőrök fizikailag találkoznak az ellenőrizendő áruval, terménnyel vagy termékkel, találkoznak azokkal a raktárakkal, ahol az ellenőrizendő tételeket tárolják, valamint a terményeket szállító fuvareszközökkel.

Sorozatunk 4. részében a Control Union Hungária Kft.  országos vezető ellenőre enged betekintést a napi feladataiba és az általa koordinált ellenőrzési munkákba.

Fedics Tamás 2014-ben csatlakozott a Control Union Hungária Kft.-hez, mint országos vezető ellenőr.  Közel 20 éves szakmai tapasztalatot tudhat maga mögött. Ahogy mi mondanánk: látott már karón varjút! Termény és piacismeretének, a magyar és nemzetközi termény és mintavételi szabványok ismeretének, szervezőképességének köszönhetően ebben a pozícióban is maradéktalanul megállja a helyét és közel 90 ellenőr napi munkáját szervezi, támogatja.

A biztonságos munkavégzés számára is mindenek felett áll. Munkaköre igen összetett és felelősségteljes, bizalmi pozícióról van szó.  Tamás a kapocs az adminisztráció és az ellenőrzést végző kollégák között, de ezen túlmenően folyamatosan kapcsolatban van a terményt raktározó telepekkel, vasúti berakókkal, kikötőkkel, a rakodást szervező cégekkel, a laboratóriumainkkal és végül, de nem utolsó sorban a megbízást adó ügyfeleinkkel. Ő felel a Control Union Hungária Kft. ellenőri állományának szakmai képzéséért, a munkavégzések folyamatos, de szúrópróbaszerű ellenőrzéséért.

Jelentős szerepe van az évente megújításra kerülő FOSFA és GAFTA, valamint a belső auditokon való sikeres részvételeken is. Folyamatosan figyeli a piaci trendeket és lehetőségeket, ennek köszönhetően aktívan támogatja a Control Union Hungária Kft. értékesítését és az üzletfejlesztést is.

Ebben az epizódban az ellenőrzési munkák átfogóan és általánosságban kerülnek bemutatásra. A következő videókban azonban egy-egy munkafolyamatot részletesen is be fogunk mutatni Önöknek.

Fedics Tamás országos vezető ellenőr, Control Union Hungária Kft. from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

 

Control Union Hungária Kft.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató
+36 30 981 7941
akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.
hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A
tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B
labhungary@controlunion.com

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.